نحوه ی محاسبه ی قیمت هر متر مربع کرکره برقی
ابتدا به بررسی نحوه محاسبه هزینه نهایی می پردازیم و در نهایت به معرفی تک تک عوامل موثر در این محاسبه را شرح می دهیم و لیست قیمت محصولات را برای شما قرار میدهیم. دوستان گرامی، خواهشمندیم جهت بررسی دقیق بدلیل نوسانات قیمت با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.
قیمت کرکره = هزینه تیغه کرکره برقی + هزینه موتور کرکره برقی + هزینه شفت + هزینه نصب و آهنکشی + هزینه آهن + کرایه حمل تا پروژه
هزینه تیغه کرکره برقی = هزینه روز تیغه کرکره برقی x مساحت دهنه
قیمت روز تیغه = وزن تیغه در هر متر مربع و قیمت روز انواع تیغه و کیفیت آلیاژ در هر نوع تیغه
مساحت دهنه = عرض دهنه x ( ارتفاع + ۳۰ سانتی متر )
قیمت موتور کرکره برقی = وزن تیغه در مساحت کل و نوع موتور کرکره برقی
قیمت نوع موتور کرکره برقی = مدل کلی موتور و نوع ولتاژ و جنس سیم پیچ و اندازه روتر و نوع گیربکس
قیمت شفت = نوع لوله ( ۸ یا ۱۱ ) و ( قیمت روز لوله در هر متر طول x عرض دهنه )
قیمت نصب و آهن کشی = اندازه دهنه x قیمت و نصب انواع مختلف تیغه در هر متر مربع
هزینه آهن کشی = قیمت روز آهن و قوطی آهنی یا دیگر متعلقات
کاور بالای کرکره
اندکپ
لاستیک انتهای تیغه
فلاشرها
چشمی ها
ریموت و رسیورها
کیس تیغه ها
موئی داخل ریل
پایه ستاره ای شکل
نوار مویی
بردها
آداپتور ابتدا و انتهای موتور
قوطی : برای نصب ریل ها در دو طرف چهارچوب کرکره برقی درب مغازه و ساختمان از قوطی های ۴۰*۴۰ ، ۸۰*۴۰ و ۱۰۰*۴۰ با توجه به ابعاد کار استفاده می شود این قوطی ها می بایست با استفاده از شاقول یا تراز کاملا دقیق نصب شوند.
ریل ها : ریل ها قسمتی از کرکره هستند که تیغه ها درون آنها قرار گرفته و به بالا و پایین هدایت می شوند انواع ریل ها عبارتند از ریل های معمولی و ریل های پشت قوطی دار، داخل ریل ها معمولا مویی یا لاستیک هایی قرار دارد که باعث عدم سایش تیغه ها به مرور زمان و جلوگیری از ایجاد صدا می شود. ریل ها در آلیاژهای آهن و آلمینیوم ساخته می شوند که ریل های آهنی برای تیغه های گالوانیزه و ریل های آلمینیوم برای تیغه های آلمینیوم و پلی کربنات استفاده می شوند.
جاقفلی : برای بالا بردن امنیت کرکره برقی بر روی تیغه انتهایی جاقفلی ها نصب می شوند.
کپس :(قعطه ای پلاستیکی که در انتهای هر تیغه پرچ می شود و از نا تراز شدن تیغه جلوگیری می کند)
شفت یا لوله وسطی : شفت ها قسمتی از کرکره هستند که تیغه ها دور آنها رول می شوند و در سایز های مختلف بکار می روند، جنس شفت ها از فولاد بوده و سایز شفت ها در موتورهای توبلار شمار ۸ و در موتور های ساید شماره ۱۱ می باشد.
اندکپ و یاتاقان : اندکپ نوعی نگهدارنده دوار می باشد که با اتصال به یاتاقان (بلبرینگ) به صفحه متصل شده و شفت را حول محور گردش موتور به حرکت درمی آورد اندکپ ها در سایزهای مختلف ساخته می شوند بطور مثال اندکپ در اکثر موتور های توبلار داخل لوله یا شفت شماره ۸ جا می خورد و در موتور های ساید اندکپ ها سایز بزرگتری دارند و داخل لوله های ۱۱ قرار می گیرند.
صفحه پلیت : صفحه های فلزی هستند که بر روی قوطی ها نصب می شوند و موتور و تمامی متعلقات کرکره برقی بر روی صفحه پلیت ها سوار می شود همچنین صفحه پلیت ها در موتور های توبلار به شکل ساده با دو شیار برای اتصال اندکپ و موتور ساخته می شوند و در موتوهای ساید بر روی صفحه پلیت موتور زنجیر و چرخدنده قرار می گیرد که وظیفه انتقال نیرو از موتور به شفت را بر عهده دارند.
ریسیور : ریسیور یا مرکز کنترل مغز اصلی کرکره برقی می باشد با استفاده از ریسیور می توان تمامی فرمان های ارسالی به موتور را با استفاده ازریموت کنترل، که بر روی ریسیور ها تعریف می شود کنترل کرد.
سلام
برای مشاوره و دریافت لیست قیمت در خدمت شما عزیزان هستیم.